Haluatko oppia sitomaan kimpun tai tekemään asetelman? Osallistu kukkakurssille, jolla pääset tutustumaan kukkasidonnan saloihin ammattilaisen ohjauksessa. Voit tiedustella myös ryhmälle erikseen räätälöityjä kursseja. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan myös kukkaissynttäreitä lapsille, kysy lisää!

Kursseille osallistuakseen ei tarvitse omata aikaisempaa kokemusta kukkasidonnasta.

 

Kukkakurssien sisältöä:

 • Kukkien oikeaoppinen käsittely.
 • Kimpputekniikka, spiraali.
 • Asetelmien sunnittelu ja sidonta.
 • Sesonkikohtaisia töitä.
 • Henkilökohtainen opastus.
 • Hyvä kukkavalikoima ja laadukkaat materiaalit.
 • Mahdollisuus materiaalien hankintaan.
 • Oppimisen ja onnistumisen iloa!

Tulevia kursseja:

Syksyn kurssit tulossa! 🌼
Ohessa alustava kurssiaikataulu, jokaisesta tehdään vielä lähempänä oma tapahtumansa täällä facessa, josta selviää tarkemmat kurssikohtaiset tiedot. Aikataulut saattavat elää mikäli kurssi ei toteudu, tai kursseja voidaan lisätä, jos on kovin kysytty.

Kurssit ovat pääsääntöisesti keskiviikko-iltaisin, jotkut torstaisin klo: 18.15-20.15. Hinta 29,00-39,00€/hlö (tai lapsi&aikuinen kursseilta per pari) sisältäen kaiken materiaalin, opetuksen, välineiden lainan ja iltakahvin/teen. Kurssin kesto n. 2 tuntia. Kurssilla tehdyt luomukset saa tietenkin viedä mukanaan kotiin.

Kursseille voi ilmoittautua samantien viestillä, kotisivujen palautelomakkeen kautta (www.sweetthings.fi) tai soittamalla 044 5060400 pajan aukioloaikoina. Minimi osallistujamäärä 5 henkilöä ja max. 10 henkilöä. Lapsi & aikuinen kursseille mahtuu max. 8 paria. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja vastaanotettu saatuasi vahvistusviestin. Maksu paikanpäällä kurssin jälkeen käteisellä tai kortilla. Kursseille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta kukkasidonnasta. Kurssipaikka Sweet Things – Elovainion Kukka, Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi. Tervetuloa parituntiseen ’kukkaterapiaan’! 💛

-Järjestän kursseja myös omille ryhmille, kysy lisää!
-Saatavilla myös kurssilahjakortteja.
-Käytössä on pajan oma Kurssikortti, johon saa leiman käydystä kurssista (arvo 39,00€). Viiden leiman jälkeen on kuudes kurssi ilmainen!

 

 

 • Opi käsittelemään leikkokukat oikein ja maksimoimaan niiden kesto. Kurssikohtaisesti  opitaan joko kimpun sitomisen alkeet spiraalitekniikalla, asetelman teko kukkasieneen, kranssin sitominen tai muita tekniikoita ja menetelmiä.
 • Kurssien hinnat vaihtelevat 20,00€- 59,00€ välillä kurssikohtaisesti, sisältäen opetuksen, materiaalin ja iltakahvin/teen.
 • Minimi osallistujamäärä 5 henkilöä ja max. 10 henkilöä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Ilmoittaudu/ tiedustele vapaita paikkoja alla olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@sweetthings.fi, facebookin kautta, soittamalla p.044 5060400 tai piipahtamalla pajalla!

Kurssipaikka Sweet Things – Elovainion Kukka, Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi. Kukkakursseilla ohjaajana toimii floristi Anu Kärjä.

 

 

Sweet Things - Elovainion Kukka

Kukat - Sidonnat - Korut - Kurssit

Sisustus- ja lahjatavarat

 

Y - 2607523-8

Osoite

Kumitie 2, 33470

YLÖJÄRVI

Puhelin

+358 445060400

Sähköposti

info@sweetthings.ficaptcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)